Campingurlaub

CAMPING PRISER

Aussichts Zeltplatz - Priser pr. døgn
Standard Zeltplatz - Priser pr. døgn
Kobberplads - Priser pr. døgn

Das Einchecken auf dem Campingplatz ist nach 12 Uhr möglich.

Das Auschecken muss vor 12 Uhr sein.

Camping sæson.

Kaløvig Strandgård Camping er en 4-stjernet campingplads på Djursland, vi ligger tæt på Mols Bjerge, Aarhus, Ebeltoft og Randers. Her har I alle muligheder for at holde en lang og afslappende ferie i jeres campingvogn og stadig have muligheden for at tage på udflugter til forlystelser eller de nærliggende byer.
På campingpladsen har vi også gode muligheder for aktiviteter, du som gæst kan benytte.

 

  • Pladser med udsigt over vigen.
  • Pladser med læ.
  • Naturskønne gå- og cykelture.
  • Fælles køkken inde og ude.
  • Strand med badebro.
  • Legeplads.
  • Mulighed for en dyst i krolf, med venner eller familie- måske om en forfriskning fra cafeen.

GRATIS – OPVARMET POOL TIL SJOV OG AFSLAPNING

Kaløvig Strandgård Camping har en fantastisk pool, det er det perfekte sted at bruge tid med familien. I børnepoolen kan de mindste kan lege og plaske rundt i vandet. For de større børn og voksne er der en større og lidt dybere pool, hvor man også kan nyde vandet og have det sjovt. Der er selvfølgelig også mulighed for at slappe af og nyde solen på solvognene rundt om poolen. Vores pool område er et meget populært sted blandt gæsterne på Kaløvig Strandgård Camping, her får man en følelse af at være syd på. Vi kalder det Djurslands Mallorca.

Vores dejlige cafe ligger også lige udenfor, så i let kan hente kølige drikkevarer. Eller sætte jer ned på terrassen og bestille noget lækkert mad eller snacks. Alt dette bidrager til en super hyggelig stemning lige midt i hjertet af pladsen. Husk at børn under 9 år aldrig, må bade uden opsyn af en voksen! 🙂

Book her eller ring for at høre mere på telefon 64633302

HYGGELIG CAFÉ

I campingpladsens café kan du købe lækker frisklavet mad, bl.a. sandwich, burger og dagens salat, med vores hjemmerørte dressinger og Aioli. Nogle dage laver vi også dagens ret. Af drikkevarer kan vi nævne Kalø iskaffe, Hancock fadøl, vin og sodavand bl.a. fra Ebeltoft Gårdbryggeri, et lokalt bryggeri her på Djursland. Nogle dage serverer vi også cocktails. 

Cafeen er åbent alle dage i højsæsonen og i weekenderne i sæson B. Sæson C er køkkenet åbnet, når vi annoncerer med det, vi har dog alt kaffe og varm kakao på kanden, og næsten alle dage kan der bestilles morgenbrød.

Jahreszeit  A

Højsæson: denne dækker over helligdagsferier og skolernes sommerferie. Her ved vi af erfaring at vi plejer at have rigtig travlt, og det vil være en fordel at booke i god tid.

Jahreszeit  B

Når Campingsæsonen åbner stille op efter vinteren og går i gang igen d. 15. marts og perioderne mellem helligdage og skolernes ferie. Indtil søndag i uge 42.

Jahreszeit  C

Fra søndag i uge 42 til d. 15/3, hvor vintersæsonen tager over. Her har vi stadig åbent, dog med nedsat åbningstid, og sporadisk åbent i cafeen, dog kan du også her købe friskbagt morgenbrød, næsten alle dage. De skal blot bestilles dagen før. Alle priser er inkl. Moms (der tages forbehold for prisændringer).

Standardplatz: Ligger tættere på campingpladsens legeplads og servicebygningen.  Nogle har view til vandet. Alle pladser har eget strømstik.

Aussichtsplatz: Ligger oppe på terrasserne, og har panorama udsigt over vandet og campingpladsen. Alle disse har eget strømstik.

Kobberpladserne: Ligger alle midt på campingpladsen, disse har view over havet.

Standard Zeltplatz: De fleste ligger tættere på campingpladsens legeplads og servicebygningen. Alle pladser har eget strømstik. 

Aussichts Zeltplatz: Har flot udsigt over havet og eget strømstik. 

En ekstra fordel ved vores beliggenhed her på Djursland, er at hele året rundt er der mulighed for at få en masse oplevelser. Jul i den Gamle by i Århus, Jul i Ree Park, Gammel Estrup og Djurs Sommerland om sommeren. Så uanset om du foretrækker hytte eller egen campingvogn, så ligger campingpladsen så centralt her på Djursland, at du har alle muligheder lige i nærheden.

OBS: Campingpladsen er terrængående, og egner sig derfor desværre ikke til gangbesværede.