Sehenswürdigkeiten

Sehenswürdigkeiten Lassen Sie sich vom Internet inspirieren. Wir haben auf dieser Seite, eine kleine Inspiration für große und kleine Attraktionen, rund um den Campingplatz für Sie gesammelt.

Wir wünschen ihnen viel Spaß​

Når man har campingvognen spændt for eller booket en hytte og feriedestinationen er Kaløvig Strandgaard Camping på Djursland, er der mange spændende ting, man kan se og opleve. Både kulturelt og dem der giver kriller i maven.

En af de allermest populære er helt klar Djurs Sommerland, et eldorado for de legesyge. En af Danmarks største forlystelsesparker med over 60 forlystelser. Herunder rutsjebaner, karruseller, dinosaurland, piratland, Asian Town, og udendørs vandland er blot nogle af de mange muligheder parken byder på. Helt perfekt til en dag fuld af sjov til hele familien.

Ree park safari er virkelig også et besøg værd. Det er dyreparken hvor man kan opleve rigtig mange af de vilde dyr, herunder løver, zebraer, giraffer, elefanter, aber, pingviner og næsehorn. Deres indhegninger er så store, at de har god mulighed for at være ”vilde”. Man har mulighed for at tage på jeep safari eller på togtur rundt i parken og komme tæt på, uden at genere dyrene.

Kattegatcentret er et akvarium, hvor man kan se mange spændende og flotte fiskearter og pingviner. Der er også bassiner hvor man har mulighed for at røre ved fiskene. Et par gange om dagen er det også show med sælerne.

Mols Bjerge Djurslands Nationalpark. Et smukt og unikt landskab med bølger, bakker, skove og dyr. Mange tager hertil for at vandre, cykle eller trække vejret og nyde naturen.

Kalø Slotsruin er også et besøg værd. Ruinen er fra middelalderen, ligger så smukt ved vandet, alene gåturen der til er smuk og hyggelig. Man kan læse historien, udforske på egen hånd, og nyde den fantastiske udsigt.

Gammel Estrup Herregårds museum, her kan man lære om den danske livsstil og landbrug gennem tiden. Man bør heller ikke snyde sig selv for en tur gennem de smukke haver og parkområder. Udstillingerne varierer året igennem, og der bl.a. en fantastisk hyggelige juleudstilling i december og de viser mange af de danske juletraditioner. Så hytte eller camping ferie på Djursland er bestemt også spændende om vinteren.

Ebeltoft Gamle By – er en historisk bydel med velbevarede bygninger og gader fra 1500- og 1600-tallet. Her er en helt speciel og hyggelig stemning. Hvor man kan kombinere det historiske med lidt shopping, de har nemlig også et bredt udvalg af butikker.

Den gamle by i Århus er en mulighed for at blive klogere, på danskernes levemåde gennem tiden.

Alt i alt så er campingpladsens beliggenhed på Djursland virkelig god, til sight seeing og afslapning. Camping har jo lige hvad man har lyst til.