Hytter

Luksus udsigtshytter (7-12)

Alle luksus udsigtshytter (7-12) er vinter isoleret med bad og toilet samt overdækket terrasse med havemøbler. Derudover er der en skydedør så der kan lukkes mellem opholdsrum og soveareal.

De indeholder også køkken med køleskab og fryser, 2 kogeplader, dog ingen ovn (forefindes i campingpladsens køkken) Service, gryder, kaffemaskine eller elkoger, rengøringsmidler, gulv/karreklud og viskestykke.

Derudover er der dyner og puder, medbring selv sengelinned eller lej det af os. Hytten har 5 sovepladser med gode madrasser, hvoraf 2 er overkøjer, en er fast i opholdsarealet og en er flytbar.

Luksus hytter (A-F)

Alle luksus hytter (A-F) er vinter isoleret med bad og toilet samt overdækket terrasse med havemøbler.

Ligesom i udsigtshytterne er her også køkken med køleskab og fryser, 2 kogeplader, dog ingen ovn (forefindes i campingpladsens køkken) Service, gryder, kaffemaskine eller elkoger, rengøringsmidler, gulv/karreklud og viskestykke.

Derudover er der dyner og puder, medbring selv sengelinned eller lej det af os. Hytten har 5 sovepladser med gode madrasser, hvoraf 2 er overkøjer, en er fast i opholdsarealet og en er flytbar.

Hytterne ligger lige ved siden af legepladsen, og tæt på Strandgården.

2 personers hytte

2 personers hytten indeholder køleskab, kaffemaskine, service til 2 personer, rengøringsmidler, gulv/karreklud og viskestykke.

Derudover er der dyner og puder, medbring selv sengelinned eller lej det af os. Man kan benytte campingpladsens køkken- og badefaciliteter.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset indeholder toilet men ikke bad. Der er køleskab, kaffemaskine, vask, service til 2 personer, rengøringsmidler, gulv/karreklud og viskestykke.

Derudover er der dyner og puder, medbring selv sengelinned eller lej det af os. Man kan benytte campingpladsens køkken- og badefaciliteter.

Priser 2017

Hytte Sæson 2017
Luksus udsigtshytte nr. 7 – 12 inkl. 5 personer (pr. nat) . 850 kr.
Luksus hytte nr. A – F inkl. 5 personer (pr. nat) . 750 kr.
Dobbeltværelse med toilet (pr. nat) 500 kr.
2 personers hytte uden toilet (pr. nat) 500 kr.

 

Slutrengøring kræves fra den 10/7 til 6/8

Slutrengøring   A til F og 7 til 12  250 kr.

Slutrengøring lille hytte A1 og dobbelt  værelse 100 kr.

  • Fra den 24/6 til den 20/8 samt  helligdage  er der nu mulighed for at leje hytter for 1 overnatning. Der tillægges et gebyr på kr. 200.
  • Hytterne er ledige fra kl.14.00 på ankomstdagen og afrejse skal være inden kl.11.00
  • Dyr i hytten kr. 300 (er incl. slutrengøring)
  • Slutrengøring kr. 250. (Slutrengøring er krævet i perioden 10/7 til 6/8.)
  • Leje af linned kr. 50 pr. sæt
  • Leje af håndklæde kr. 20

Der er ingen grund til at vente – book din ferie online allerede nu!