HYTTER

LUKSUS UDSIGTSHYTTER (NR. 7-12)

Alle udsigtshytter er vinter isoleret med bad og toilet samt overdækket terrasse med havemøbler. Derudover er der en skydedør så der kan lukkes mellem opholdsrum og soveareal.

De indeholder også køkken med køleskab og fryser, 2 kogeplader, dog ingen ovn (forefindes i campingpladsens køkken) Service, gryder, kaffemaskine eller elkoger, rengøringsmidler, gulv/karreklud og viskestykke.

Derudover er der dyner og puder, medbring selv sengelinned eller lej det af os. Hytten har 5 sovepladser med gode madrasser, hvoraf 2 er overkøjer, en er fast i opholdsarealet og en er flytbar.

LUKSUS HYTTER (NR. A-F)

Også alle disse hytter er vinterisolerede.

Der er bad, toilet og køkken samt overdækket terrasse med havemøbler.

Ligesom i udsigtshytterne er her også køkken med køleskab og fryser, 2 kogeplader, dog ingen ovn (forefindes i campingpladsens køkken) Service, gryder, kaffemaskine eller elkoger, rengøringsmidler, gulv/karreklud og viskestykke.

Derudover er der dyner og puder, medbring selv sengelinned eller lej det af os. Hytten har 5 sovepladser med gode madrasser, hvoraf 2 er overkøjer, en er fast i opholdsarealet og en er flytbar.

Hytterne ligger lige ved siden af legepladsen, og tæt på Strandgården.

2 PERSONERS HYTTE

2 personers hytten indeholder køleskab, kaffemaskine, service til 2 personer, rengøringsmidler, gulv/karreklud og viskestykke.

Derudover er der dyner og puder, medbring selv sengelinned eller lej det af os. Man kan benytte campingpladsens køkken- og badefaciliteter.

DOBBELTVÆRELSE

Dobbeltværelset indeholder toilet men ikke bad. Der er køleskab, kaffemaskine, vask, service til 2 personer, rengøringsmidler, gulv/karreklud og viskestykke.

Derudover er der dyner og puder, medbring selv sengelinned eller lej det af os. Man kan benytte campingpladsens køkken- og badefaciliteter.

PRISER 2024

Miljø- og El-tillæg:

Der tillægges et miljøtillæg på 10,- DKK samt et eltillæg på 50.- DKK på alle hytter og værelser pr. døgn.

Vilkår Hytter og værelser:

Se booking
betingelser her:

Vedr. booking af hytter!

Når der bookes hytter, er det ikke altid som hele uger. Ved at ændre datoerne i booking-systemet kan du evt. opdage ledige datoer 🙂 

HØJSÆSON

7. maj -12. maj
17. maj – 20. maj
27. juni -11. aug.

LAVSÆSON
SLUTRENGØRING

Obligatorisk

Hytte Campingplads

Hytte ferie på Kaløvig Strandgård Camping, er for dig der elsker, hvad campingpladsen har at byde på, men foretrækker at bo komfortabelt. 

Der er Rigtig mange ting, der kan være fantastiske ved hytteferie på camping, her er blot nogle af dem:  

En hytteferie på camping kan være dejligt afslappende. Du kan nyde en tiltrængt pause fra hverdagens stress og jag, og slappe af i rolige omgivelser. I højsæsonen behøver du heller ikke bekymre dig om madlavning, da vores cafe har åbent, og har et fint udvalg til store og små. I lavsæsonen er køkkenets åbningstider mere varierende, du kan altid forhøre dig om der er mulighed for mad. Næsten alle dage året rundt, kan du købe friskbagt morgenbrød. Rengøring behøver du heller ikke tænke på når du tager afsted igen, du skal blot aflevere hytten opryddet, så klarer vi resten – det er da den perfekte afslutning på en god ferie. 

Vores luksus hytter er næsten ens indrettet. Udsigtshytterne 7-12 har skydedør mellem soverum og opholdsrum, og storslået udsigt havet. Hytterne A-F ligger ved legepladsen, hvilket gør det nemt for børnene at løbe på legeplads, og når de voksne trænger til et hvil fra at hoppe og skubbe gyngen, kan man sidde på bænken ved siden af legepladsen, eller på terrassen ved hytten. 

I løbet af sæsonen forsørger campingpladsen at afholde forskellige aktiviteter, for de fleste aldre. Bl.a. Vinsmagning, mad og musik, pool party, børnedisco, krea, krolf, grille skumfiduser og andre ting som man kan deltage i. I vores dejlige pejsestue har vi også et lille udvalg af spil til fri afbenyttelse og bordtennis. Lokalet kan også bookes til private arrangementer. 

Har man lyst er der også rig mulighed for at være social med de andre gæster, det kan være i forbindelse med ovennævnte aktiviteter. Campingpladsens fællesområder som legepladser eller grillområder, er også oplagte steder at falde i snak med andre. 

På Kaløvig Strandgård Camping kan vi prale af at være Danmarks eneste campingplads, der har en pool med gulvvarme i 🙂 Dette varmer poolen op til min. 25 grader og du kan derfor nyde en dejlig lun svømmetur. Bagefter kan du hvile dig på en af solsengene, evt. med en kold fadøl, iskaffe eller en anden kølig drik i hånden. 

Over vejen og den lille mark, ligger stranden, her finder du vores badebro og kan tage en dukkert og/eller nyde den smukke natur, som Djursland byder på. Her er det også tilladt at lægge til med båd. 

Ferie her på vores campingplads, er også helt ideelt til dig/jer der kan lide lidt af det hele når I holder ferie. Her på campingpladsen er der mulighed for at slappe helt af og bare trække stikket. Men vores placering her på Djursland går også at vi ligger meget centralt i forhold til attraktioner og aktiviteter. Længes du efter storbyens sus, er der kun 30 min. kørsel i bil indtil Aarhus by, man kan også gå op til busstoppestedet og tage bussen.  Shoppelysten kan nemt tilfredsstilles, er man til det mere kulturelle er der Aarhus Gamle by. Bliver man sulten bagefter, men ikke kan blive enige om menuen er Århus Streetfood et godt bud, de har noget for enhver. 

Ellers kan man jo vente og komme tilbage til campingpladsens lækre cafe. 

Der er også kun 20 min. til Djurssommerland, 30 min. til Ree Park Safari og Randers regnskov 

Det er blot nogle, af de mange fordele ved en hytte eller camping ferie på Kaløvig Strandgård Camping, på Djursland – tæt på Aarhus, Randers, Ebeltoft og Mols Bjerge.