HYTTER

LUKSUS UDSIGTSHYTTER (NR. 7-12)

Alle udsigtshytter er vinter isoleret med bad og toilet samt overdækket terrasse med havemøbler. Derudover er der en skydedør så der kan lukkes mellem opholdsrum og soveareal.

De indeholder også køkken med køleskab og fryser, 2 kogeplader, dog ingen ovn (forefindes i campingpladsens køkken) Service, gryder, kaffemaskine eller elkoger, rengøringsmidler, gulv/karreklud og viskestykke.

Derudover er der dyner og puder, medbring selv sengelinned eller lej det af os. Hytten har 5 sovepladser med gode madrasser, hvoraf 2 er overkøjer, en er fast i opholdsarealet og en er flytbar.

LUKSUS HYTTER (NR. A-F)

Også alle hytter er vinter isoleret med bad og toilet samt overdækket terrasse med havemøbler.

Ligesom i udsigtshytterne er her også køkken med køleskab og fryser, 2 kogeplader, dog ingen ovn (forefindes i campingpladsens køkken) Service, gryder, kaffemaskine eller elkoger, rengøringsmidler, gulv/karreklud og viskestykke.

Derudover er der dyner og puder, medbring selv sengelinned eller lej det af os. Hytten har 5 sovepladser med gode madrasser, hvoraf 2 er overkøjer, en er fast i opholdsarealet og en er flytbar.

Hytterne ligger lige ved siden af legepladsen, og tæt på Strandgården.

2 PERSONERS HYTTE

2 personers hytten indeholder køleskab, kaffemaskine, service til 2 personer, rengøringsmidler, gulv/karreklud og viskestykke.

Derudover er der dyner og puder, medbring selv sengelinned eller lej det af os. Man kan benytte campingpladsens køkken- og badefaciliteter.

DOBBELTVÆRELSE

Dobbeltværelset indeholder toilet men ikke bad. Der er køleskab, kaffemaskine, vask, service til 2 personer, rengøringsmidler, gulv/karreklud og viskestykke.

Derudover er der dyner og puder, medbring selv sengelinned eller lej det af os. Man kan benytte campingpladsens køkken- og badefaciliteter.

Der er ingen grund til at vente – book din ferie online allerede nu!

PRISER 2023

Miljø- og El-tillæg:

Der tillægges et Miljø- og El-tillæg på Kr. 50,- på alle hytter og værelser.

Vilkår Hytter og værelser:

Se booking
betingelser her:

Vedr. booking af hytter!

Når der bookes hytter, er det ikke altid som hele uger. Ved at ændre datoerne i booking-systemet kan du evt. opdage ledige datoer 🙂 

HØJSÆSON

1. juli til 7. aug.

LAVSÆSON
SLUT-RENGØRING

Obligatorisk 1. juli – 7. aug.